Poate o sa spuneti ca sunt barbat si nu am nevoie sa scap de cearcane, gresit, sunt genul de barbat care imi place sa am grija de mine, nu sa vad in extrema, dar sa fiu ingrijit.Cel mai mult ma enerveaza dimineata cearcanele care apar cu insistenta, desi dorm cel putin 8 ore pe noapte, sunt enervante si provoaca depresie cu trecerea anilor, asa ca eu am grija ca ele sa dispara inca de la prima ora a diminetii.

O sa va spun cateva trucuri ieftine si la indemana oricui, mai ales ca acestea sunt foarte ,, gasibile,, in bucataria noastra:

– cartoful crud, cred ca fiecare avem in camara macar 2-3 cartofi care raman intodeauna de la o sedinta de cumparaturi la alta. Putem sa sa facem un piure cu o seara inainte sau il punem intreg ,spalat la frigider. dimineata intindem piureul sau feliem cartoful si punem pe cearcane, lasam cam 5 minute si apoi clatim cu apa.

– o lingura inghetata, da ,da, lingura tinuta la rece,nu lingura cu inghetata 🙂 Punem o lingura la congelator15 min si apoi o aplicam pe cearcane pana aceasta se incalzeste, dar, atentie, numai pe cearcane,nu si pe ochiul intreg 😉

– pliculete cu ceai, daca tot nu va place ceaiul acum putem sa ne folosim intr-un mod util pentru a indepartat nesuferitele de cearcane. Umezim 2 pliculete de ceai, de preferat ar fi ceaiu verde si le punem la rece peste noapte in frigider.Ne asezam pe o perna mai mare si stam intinsi cat timp tinem aceste pliculete pe cearcane.

Nu-i asa ca nu v-ar fi trecut prin minte ca aceste 3 trucuri pot fi folosite de toata lumea? Eu le fac pe toate 3 prin rotatie, adica o saptamana 1,cealalta saptamana alta si tot asa mereu.

Toti ne dorim sa aratam cat mai bine!!! Daca mai stiti si alte trucuri va astept cu sugestii 😉

Share: