Astazi mi-a fost aprobat si contul pe Sheinside ca si publisher,o sa incerc sa fac tot posibilul sa ma ridic la inaltimea cerintelor si sa am o reusita in ceea ce voi face de acum in colaborare cu Sheinside.Va in vit si pe voi daca vreti sa faceti un banut cinstit,lejer din fata calculatorului fara sa cheltuiti bani si timp.

Iar produsele care mi-au atras atentia si voi incerca sa le prezint sunt acestea:

1.Grey Long Sleeve Trim Cardigan Sweater foarte frumos,elegant si util acum ca a sosit si toamna, orice femeie ar purta asa ceva ar fi foarte placuta , acesta ofera eleganta si feminitate,iar aerul mai rece nu o va face sa-i fie racoare.

1408517911276176188

2. Navy Bleached Ripped Slim Denim Pencil Pant , si aceasta pereche de pantaloni din denim sunt potriviti impreuna cu cardigan-ul pentru acest sezon, o croiala bine facuta, strans pe picior pana jos si un pic de model abia vizibil pe fata pantalonilor,sunt practici si comozi,se pot purta atat la birou cat si la iesirile in oras.

1408957666370247771

Aici o sa gasiti cu siuranta ceea ce aveti nevoie, reduceri foarte bune, oferte de produse foarte variate si calitate superioara la toate produsele.

Spor la cumparaturi!!!

Share: