Articol gazduit pentru cumnata mea.

Bucataria este locul unde noi femeile ne petrecem mare parte din timp. Cu toate astea nu mai reprezinta de multa vreme doar locul unde se gateste, a devenit locul unde stai de vorba cu ceilalti membri ai familiei si unde uneori primesti si musafiri. De aceea a ajuns sa aibe un aspect tot mai elaborat, este din cee in ce mai eleganta si se remarca prin stil curat si aerisit.
Totusi oricat de moderna ar fi, acum pe timpul verii bucataria tinde sa piarda teren in favoarea unuispatiu amenajat in aer liber, o bucatarie de vara cunoscuta in popor, un foisor prevazut cu un gratar, unde sa poti sa gatesti ceva rapid, o masa din lemn, unde sa poti servii masa lejer, insotiti de parfumul florilor, ciripit de pasarele si fosnetul copacilor care inconjoara spatiul special amenajat, un spatiu cat mai placut pentru relaxare. Eu as zice ca ar fi perfect pentru a strange rude, prieteni la masa si nu numai. Acesta este unul din planurile noastre pentru viitorul apropiat si pentru care am intocmit deja lista cu materialele de constructii necesare pentru ceea ce se vrea sa fie vedeta curtii. Materialele nu sunt foarte multe si nici foarte costisitoare daca stii de unde sa le cumperi.Niste caramida, cativa saci de ciment, fier care se gaseste prin curte, pare sa fie necesarul, iar de manopera se va ocupa sotul. Imediat ce vom achizitiona materialele ne vom apuca de treaba penru ca am inteles ca poate dura ceva timp constructia si eu sunt nerabdatoare sa ducem planul la bun sfarsit.
Sper sa iasa totul asa cum mi-am imaginat si sa ne putem bucura cat mai curand de noul gratar care v-a complecta gradina in plina floare, pentru a avea parte de zile cat mai placute in timpul verii, ferite de zapuseala din bucatarie.

Share: