Luna trecuta mi-am comandat la Libris.ro doua carti: Te doresc, de Jennifer L. Armentrout si La jumatatea drumului catre mormant de Jeanine Frost. N-am citit nici o carte de Jennifer L. Armentrout, desi sunt laudate cartile ei, mai ales seria Lux. Nu prea am rabdare sa citesc serii de carti, dar n-am stiut ca Te doresc face parte dintr-o serie. Acum ma bate gandul sa cumpar intreaga serie, daca tot am inceput-o. De fapt, Te doresc este a doua carte a seriei Te astept.

Romanul Te doresc de Jennifer L. Armentrout este deosebit de frumos, are o actiune interesanta, dar cel mai mult mi-a placut ceea ce ne invata. Am fost oarecum socat de limbajul autoarei si de unele situatii, dar trecand peste aceste aspecte este un roman din care avem ce invata. Tind sa cred ca pe langa povestea de dragoste dintre Teresa ( Tess) si Jase, autoarea a vrut sa scoata in evidenta si lupta impotriva violentei fizice asupra femeilor. O sa vedeti ca eroina noastra a fost maltratata de fostul iubit, iar acum prietena ei traieste acelasi lucru. Deznodamantul povestii de dragoste dintre Tess si Jase, dar si solutionarea violentei vor fi neasteptate.

Te doresc, de Jennifer L. Armentrout

Teresa Hamilton ( Tess ) trece printr-un an destul de dificil. Dupa ce a scapat dintr-o relatie ingrozitoare, a suferit un accident care nu-i permite sa mai danseze. Cariera ei de dansatoare este pusa in pericol si trebuie sa aiba mare grija de sanatate. Cat timp nu mai poate dansa, ea se inscrie la aceeasi facultate cu fratele ei Cam. Facultatea este numai o solutie temporara pana isi va reveni dupa accident si nu-i acorda prea multa atentie. Din fericire sau nefericire la aceeasi facultate este si cel mai bun prieten al lui Cam, Jase Winstead de care este indragostita. Dupa ce in urma cu un an Jase a sarutat-o pe Tess acesta nu i-a mai vorbit deloc. Tess este indragostita nebuneste de el si ajunge sa faca lucruri neasteptate pentru a-l atrage.

Jase Winstead este cel mai bun prieten al lui Cam si se simte atras de Tess. Chiar, daca nu i-a mai vorbit de mult timp acesta nu poate uita sarutul pe care i l-a dat. Jase este un tip responsabil, dar ascunde un secret. Un secret care, daca ar fi dezvaluit ar face multe persoane sa sufere. Petrecand tot mai mult timp cu Tess cei doi ajung sa impartaseasca o poveste de dragoste, dar care este atat de incurcata incat suspansul tine pana la finalul cartii.

Poveste de dragoste sau lupta impotriva violentei fizice?

Va spuneam la inceput ca tind sa cred ca autoarea scoate in evidenta si lupta impotriva violentei fizice asupra femeilor. De ce cred asta? In aceasta poveste autoarea ne prezinta pe langa cazul eroinei care a scapat dintr-o relatie in care era maltratata si un al caz. Debbie este colega de apartament si prietena lui Tess in facultate. Ea este intr-o relatie cu un tip cam violent. Cand Tess isi da seama de acest lucru incearca sa ii povestesca prin ce a trecut si ea. Lucrurile nu decurg tocmai bine, iar cand Debbie vrea sa plece cu iubitul ei Tess face imprudenta sa-l faca ticalos. Acesta are o scapare violenta si Tess are de suferit. Nu numai Tess, mai tarziu si Debbie.

Vor reusi Tess si Jase sa treaca peste toate incercarile? Ce secret ascunde Jase? Va putea Tess sa accepte adevarul despre Jase si secretul lui? Cum va reactiona Cam cand va auzi adevarul despre Tess si Jase? Va reusi Debbie sa scape de iubitul violent? Va ramane Tess la facultate sau se va intoarce la dans? Vor reusi Tess si Jase sa treaca peste toate incercarile? Ramane sa aflati raspunsurile la aceste intrebari citind romanul Te doresc, de Jennifer L. Armentrout pe care il puteti achizitina de pe Libris.ro

Lectura placuta!

Share: