Vanatoarea Nocturna: La jumatatea drumului spre mormant, de Jeaniene Frost

Cand mi-am luat aceasta carte am fost impresionat de titlul cartii, Vanatoarea Nocturna: La jumatatea drumului spre mormant, de Jeaniene Frost. Din nou, nu m-am interesat, apoi am vazut ca este dintr-o serie. Din pacate, la noi nu s-a mai tradus niciun volum, sau poate nu-l gasesc eu. Pacat, pentru ca este o carte foarte buna si cu siguranta urmatoarele volume sunt la fel. Eu am gasit-o la Libris.ro la un pret special, intotdeauna la ei gasesc cele mai bune reduceri.

Vanatoarea Nocturna: La jumatatea drumului spre mormant, de Jeaniene Frost

Cartea este o combinatie foarte reusita, dragoste, prietenie, tardare, sacrificiu si speranta se impletesc intr-o poveste fascinanta. Ni se dezvaluie o lume fascinanta despre existenta vampirilor. Actiunea cartii nu te lasa sa respiri, de la o pagina la alta situatiile neprevazute se intetesc. Niciodata nu am citit o carte care sa ma tina cu sufletul la gura in asemenea masura ca aceasta. Autoarea a reusit sa creeze o lume aparte in care situatiile neprevazute si pline de pericole la tot pasul ne impiedica sa lasam cartea din mana. Pot sa spun ca este o carte cam intunecata, macabra pe alocuri, dar si cu foarte multe momente amuzante chiar in mijlocul celor macabre. Combinatia i-a reusit intr-o masura incredibila.

Catherine Crawfield alias Cat este o tanara de 22 ani care ii urmareste pe mortii vii si ii ucide. Singurul ei scop este sa scape lumea de aceste creaturi ticaloase. Fiind fiica unei pamantene si a unui vampir, Cat are ceva calitati deosebite. A crescut intr-un orasel in care a fost privita intotdeauna cu dispret pentru ca este un copil din flori, insa nimeni nu stie adevarul despre ea. Mama ei o iubeste, desi uneori este mult prea aspra cu ea. Nu o impiedica sa umble noaptea sa omoare vampiri, ci o incurajeaza si mereu o intreaba daca a reusit sa mai omoare vreunul.

Cine este Bones si ce vrea de la Cat?

Metoda lui Cat de a prinde in capcana vampirii este sa o faca pe usuratica. Cand momeala este prinsa Cat ii ucide pe loc, avand la indemana o tepusa din lemn care in mijloc are argint. Intr-una din seri, Cat este prinsa de vampirul pe care il momise. Acesta o duce in pestera unde traia si incepe sa o interogheze. Cat incearca sa-i spuna ca nu lucreaza pentru nimeni, insa el nu o crede. Dupa ce Cat isi spune povestea si asteapta curajoasa moartea, insa el nu o omoara. Ii propune un pact pe care ea este nevoita sa-l accepte. Impreuna incep antrenamentele si incep vanatoarea vampirilor. De ce ii propune Bones acest pact lui Cat si ce vrea de la ea? Pe parcursul misiunilor cei doi ajung sa se indragosteasca unul de celalalt, desi Cat este mult mai rezervata. Fusese crescuta cu conceptia ca toti vampirii sunt rai, ca tatal ei.

Credeti ca pana la urma Cat ii va accepta iubirea lui Bones? Isi va gasi Cat tatal ? Ce va spune mama ei despre aceasta relatie cu vampirul? O carte cu mult, mult suspans, actiune la cote maxime, situatii macabre si dragoste din plin. Pot sa spun ca este un roman deosebit, singurul care mi-a placut in mod special.

Cartea o gasiti pe Libris.ro la un pret special de numai 18 lei.

Related Post

24 Replies to “Vanatoarea Nocturna: La jumatatea drumului spre mormant, de Jeaniene Frost”

  1. Imi plac subiectele cu si despre creaturi ciudate, cred ca mi.ar place. Pacat ca nu s.au tradus si celalalte volume.

  2. Si eu cumpar de pe LIBRIS. ro- au mereu reduceri si o multime de carti, de toate genurile!
    Felicitari pentru achizitie! Si mie imi plac astfel de carti! 😀

  3. Subiectul „vampiri” pare că nu se demodează niciodată. Cartea prezentata mă face puțin curioasă, parcă aș vrea să aflu răspunsurile întrebărilor din final…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *