Sambata este zi de iesit in oras, cu baietii. Pot sa spun ca sunt un norocos in privinta asta, sotia nu se supara si saptamanal am ocazia sa ma intalnesc cu amicii mei. De data aceasta am avut parte de o surpriza la intalnire. Toti baietii erau preocupati de ce cadouri sa le ia sotiilor pentru 8 martie. Fiecare avea cate o idee, insa nu stiau daca cadourile vor fi si pe placul sotiilor. La drept vorbind, eu nu ma gandisem si incercam sa fur vreo idee de la ei. Insa, din cate puteam sa vad nu prea aveam noroc. Dezbaterile au tinut pe toata durata serii, iar spre final cand si-a facut aparitia si Mihai, am ajuns la un numitor comun.

– Nu-mi vine sa cred, ca voi va ganditi la asemenea cadouri, ne spune Mihai.

– Tu crezi ca nu sunt idei bune? Atunci ce ar trebui sa le luam? spuse Dan.

– Sincer, nu zic ca nu s-ar bucura de un buchet de flori si un mic cadou, dar v-ati gandit sa le invitati sa petreceti cateva zile la munte?

– Mihai, tu esti nebun? Pai, ce frate crezi ca si o minivacanta este asa ieftina? De unde sa facem rost de bani intr-un timp asa scurt? Eu n-as zice nu, chiar mi-ar placea sa ma relaxez cateva zile la munte, dar n-am bani.

Creditul de nevoi personale te scoate din impas

– Da v-ati gandit vreunu sa faceti un credit de nevoi personale?

– Tu, glumesti? Crezi ca am timp sa stau sa umblu acum prin banci, sa fac nu stiu cate zeci de hartii si cate si mai cate? Nu, nici gand de asa ceva.

– Of, voi pe ce lume traiti? Acum nici nu mai este nevoie sa faci credit la banca, sunt o gramada de institutii financiare nebancare si in plus puteti sa il faceti online. In cateva minute completezi cererea si apoi te suna un consultant si stabiliti detaliile. Stai, zise catre Paul care se pregatea sa comenteze, ai nevoie doar de buletin, atat si banii ti se dau foarte repede.

– Pana aici toate bune si frumose, dar cred ca au si niste dobanziu de te ia ameteala.

– Nici aici nu ai nimerit-o Sorine, nu , nu au dobanzi exorbitante. Inainte sa faci creditul, poti sa iti faci un mic plan direct la ei pe site, au un simulator si acolo vezi cat poti sa iei si cat trebuie sa dai inapoi.

– Atunci n-ar fi o idee rea, daca am aplica pentru un credit de nevoi personale .De asemenea am merge cu totii intr-o miniexcursie la munte. Ce parere aveti? Asa ne-am distra cu totii si ne vom rasfata sotiile.

– Daaaa, au fost de acord toti baietii.

Si uite asa am plecat de la o intalnire cu baietii gata pregatit pentru a-i face sotiei un cadou minunat de 8 martie. Acum ramane sa ne putem abtine pana atunci si sa nu stricam surpriza.

Share: