In urma cu 3 ani mi-am deschis si eu blog pe wordpress. Nu prea am avut multa activitate pe blog, dar nici nu l-am abandonat. Anul trecut in septembrie m-am hotarat sa fac lucrurile ca la carte si am trecut pe domeniu. De atunci postez, nu cu regularitate, dar lunar cateva articole. Nu mi-am batut capul sa umblu prin setari sau sa caut vreo tema anume. Dupa ce l-am mutat pe domeniu, l-am lasat asa. Insa cand am descoperit la cativa prieteni bloguri cu teme faine si bloguri ,,aranjate,, m-am gandit ca ar trebui sa fac si eu ceva, sa-l cosmetizez un pic. Ei, am umblat eu pe ici pe colo, dar mai mult l-am zapacit decat sa-l cosmetizez. Thecon sustine bloggerii – o campanie dedicata bloggerilor


Cand nu ma pricep, nu ma pricep si asta e. Ca sa nu las blogul asa aiurit, am apelat la Thecon. Campania de sustinere a bloggerilor a picat la fix pentru ce aveam eu nevoie. Am completat formularul de pe site si dupa 10 minute, cred, am fost contactat pe email de un reprezentant Thecon. Cum nu ma pricep la chestiile astea de optimizare, plugin-uri si alte cele necesare unui blog, am mers pe mana lor.  Dupa ce i-am spus cam ce as vrea in privinta temei si  logo-ului, mi-au facut si o lista cu ce imbunatatiri sa faca pe blog.

Ce imbunatatiri au adus blogului cei de la Thecon:

– o tema pe placul meu;
– un logo personalizat;
– a fost creata pagina „Despre mine”;
– adaugare formular de contact in pagina de „Contact”;
– adaugare in sidebar, sectiune „Despre mine” cu poza + link catre pagina;
– adaugare butoane social media in sidebar;
– creare footer, cu 2,3,4 sectiuni (ex: instagram feed, facebook feed, despre mine, contact, newsletter);
– adaugare plugin newsletter in sidebar / footer;

#TheconSustineBloggerii a început în vara lui 2015 și până astăzi am reușit să ajutăm peste 100 de bloggeri români. Am plecat cu gândul să ne aducem aportul la dezvoltarea blogosferei românești și să ajutăm gratuit creatorii de conținut să își imbunătățească blogurile, și am ajuns la o campanie unică în România.

Logo creat de Thecon

Mie imi place foarte mult ceea ce au facut cu blogul meu si acum chiar imi pare un blog mai profi. Daca si voi aveti un blog, dar nu va pricepeti in chestii de optimizare, SEO, web design, etc atunci va recomand Thecon si ale lor servicii web design . Cu siguranta o sa fiti super multumiti, iar pentru asta nu trebuie decat sa completati formularul campaniei #TheconSustineBloggeri.

Thecon sustine bloggerii – o campanie dedicata bloggerilor

Share: