Luna trecuta am primit de la Libris.ro un colet cu doua carti: Visatoarea ( Evernight #2) de Claudia Grey si Predestinati ( Predestinati , vol. 1) de Josephine Angelini .  Eram curios in privinta cartii cu vampiri si n-am fost atenta sa vad ca face parte dintr-o seria si acesta este volumul 2, asa ca primul volum l-am citit online. Este o carte interesanta si captivanta, care te tine cu sufletul la gura pe tot parcursul lecturii. Se citeste foarte usor si repede. Intr-o singura zi am dat-o gata.

Visatoarea (Evernight #2) de Claudia Grey

Academia Evernight este o scoala speciala pentru vampiri, insa acest lucru este tinut secret pentru ceilalti elevi umani.

Bianca este nascuta din doi vampiri si foarte curand va deveni chiar ea insasi un vampir. faptul ca s-a indragostit de Lucas, un vanator de vampiri ii ingreuneaza situatia.

Lucas pretinde a fi un adolescent normal care a intrat la Academia Evernight, dar mai tarziu se afla ca este de fapt un vanator de vampiri care face parte din Crucea Neagra.

Dupa ce a reusit sa scape si sa-l salveze in acelasi timp pe Lucas, Bianca isi reia viata la Academia Evernight. Gandul ei este tot timpul la baiatul iubit si isi doreste foarte mult sa il intalneasca, din nou. La inceputul anului scoalar Bianca primeste o scrisoare de la Lucas si planuieste sa mearga sa-l intalneasca, cu riscul de a fi prinsa. Acum Bianca o are colega de camera pe Raquel si in noaptea cand are loc fenomenul astronomic minte ca merge in padure sa priveasca cerul. ea insa fuge sa se intalneasca cu Lucas.

Cine este fata-vampir care se apropie de Bianca?

Reuseste sa ajunga la locul de intalnire, dar o alta fata vampir se apropie de ea si o insoteste. Cand fata isi da seama ca Bianca se intalneste cu Lucas incearca sa-l atace stiind ce este el. Fata fuge, iar Lucas este ajutat sa scape de mama lui si acolitii ei. Nestiind ca Bianca este un vampir in devenire o protejeaza luand-o cu ei. Cei doi petrec putin timp impreuna si apoi Bianca revine acasa, la Evernight, insa este prinsa de Balthazar. Vrand sa o parasca parintilor ei si conducerii pentru fapta sa din cauza grijilor pentru ea , dar si din gelozie, Blathazar renunta la idee. Cei doi sunt nevoiti sa se prefaca  iubiti pentru a rezolva o situatie neasteptata.

Vor ramane impreuna sau nu Bianca si Lucas?

Fata care se imprietenise cu Bianca la prima intalnire cu Lucas este posibil sa fie sora lui Balthazar, Charity. Compromisul celor doi: Blathazar si Bianca este facut pentru ca fiecare sa-si atinga scopul: Bianca sa se intalneasca in secret cu Lucas si Balthazar sa isi caute sora pierduta. Evenimentele se succed si actiunea este una alerta, care va schimba tot ceea ce am putut sa imi imaginez.  Daca lucrurile se vor desfasura asa cum vor ei sau nu, daca va deveni si Lucas un vampir pentru a putea fi impreuna cu Bianca sau nu, daca cei doi vor fi despartiti sau nu, ramane sa aflati citind cartea Visatoarea, de Claudia Grey.

Share: