Promoțiile lunii iunie pe Libris.ro

Iubitorii de lectură sunt invitați să profite de promoțiile lunii iunie pe Libris. ro Peste 10000 de titluri se regăsesc în promoție, cu reduceri generoase, cărți cadou sau 2+1 GRATIS.

 

TREI

2+1 Gratis

Toata luna iunie, la orice comanda cu 3 carti de la editurile TREI, PANDORRA, LIFESTYLE se aplica 100% discount la unul din cele 3 titluri. Completeaza-ti colectia de carti Fantasy, Science Fiction, Beletristica, Carti Politiste, Dezvoltare Personala si nu numai. Comanda si descopera!

 

RAO

2+1 Gratis

Toata luna iunie, la orice comanda cu 3 carti de la editura RAO se aplica 100% discount la unul din cele 3 titluri. Peste 1900 de titluri din cele mai variate categorii. Acum pe Libris.ro!

 

LITERA

2+1 GRATIS

Cu un portofoliu impresionant si o gama variata de carti, Litera propune publicului titluri care acopera toate domeniile de fictiune si nonfictiune: carti pentru copii, serii de autor, carti de gastronomie, etc. In plus toata luna iunie ai 2+1 gratis la toata oferta editurii.

 

 

ART

2+1 Gratis

Toata luna iunie, la orice comanda cu 3 carti de la selectia editurii ART se aplica 100% discount la unul din cele 3 titluri. Completeaza-ti colectia de carti Fantasy, Science Fiction, serii indragite de carti pentru copii si nu numai. Comanda si descopera!

 

PUBLICA

CARTE CADOU

In luna iunie, orice comanda ce contine carti de la editura Publica in valoare de minimum 60 de lei primeste cadou cartea O viata in roluri – Bryan Cranston. Comanda acum!

 

 

HUMANITAS FICTION

2+1 Gratis

Humanitas Fiction reuneste in colectiile sale (Raftul Denisei, Cocktail, Thriller & Mystery, Poezia) clasici ai literaturii universale si elita autorilor straini contemporani. In luna iunie, TOATE aceste titluri sunt in promotia 2+1 gratis.

 

 

CORINT

2+1 Gratis

Carti fantasy si de fictiune, o variata oferta de carti pentru copii bestseller-uri internationale, atlase, enciclopedii, carti ilustrate fac parte din oferta cu reducere de 25%.

 

 

LEDA

2+1 Gratis

Iubitorii genului Young Adult vor descoperi in editura Leda un furnizor important de povesti captivante reunite in colectii precum: Contemporan, Thriller, Fantasy, Clasic, Mister etc. TOATE titlurile au, in luna martie, 25% reducere!

 

 

NEMIRA

CARTE CADOU

Cele mai bune selectii de literatura Science Fiction, Fantasy, Horror, Politista si nu numai te astepta in selectia editurii Nemira. In plus cartea Eleganta ariciului – Muriel Barbery o primesti cadou, la comenzile ce contin carti de la editura Nemira de minimum 70 de lei. Comanda acum!

 

 

ALL

25% REDUCERE

In luna iunie titlurile editurii All (exceptand colectia Helen Exley si cartile medicale) au 25% reducere. Completeaza-ti colectia de fictiune, Carti pentru copii, Hobby, Afaceri, Dezoltare personala etc si profita de oferta!

 

Promoțiile lunii iunie pe Libris.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *