Am testat: Lenor – perechea perfectă

După foarte mulți ani de când sunt înscris la BuzzStore, în sfârșit am fost selectat în campania Lenor România. Nu am putut decât să mă bucur și să testez cu drag noul detergent capsule predozate Lenor AllinOne PODS. După confirmarea participării la campania de testare am primit acasă prin curier rapid kitul pentru buzzer. Un colet foarte parfumat și foarte util în gospodăria noastră. Pentru că spălarea rufelor se face de mai mult de 4 ori pe săptămână acest kit a fost perfect. Am testat: Lenor – perechea perfectă și sunt foarte mulțumit.

Kitul de buzz-er Lenor a conținut următoarele produse:

  1. 1 cutie capsule detergent predozat Lenor Spring Awakening /pentru 15 spălari
  2. 1 sticlă balsam 1L Lenor Spring Awakening/ pentru 33 spălări
  3. 1 cutie capsule detergent predozat Lenor Gold Orchid / pentru 15 spălări
  4. 1 sticlă balsam 0,55 L Lenor Gold Orchid / pentru 18 spălări
  5. 10 capsule detergent predozat pentru prieteni
  6. 10 pliante informative pentru prieteni
  7. ghidul de buzzer
  8. 1 prosop alb inscripționat cu Lenor

 

Balsamul Lenor este folosit de foarte mulți ani în familia mea și nu a fost nici o noutate în privința lui. Însă detergentul capsule predozat chiar ne-a surprins plăcut și de acum o să îl folosim constant. Mai mult decât atât această idee cu crearea unei perechi perfecte este foarte bună. Am spălat haine doar cu capsulele și hainele au rămas de fiecare dată curate, pufoase și cu miros plăcut. Însă detergentul folosit împreună cu balsamul ne-au oferit haine mult mai pufoase și cu un parfum pentru mult mai multe zile. da, chiar sunt perechea perfectă.

 

 

 

 

Atât perechea Lenor Spring Awakening cât și perechea Lenor Gold Orchid au devenit preferatele întregii familii. Alături de noi s-au bucurat să testeze noul detrgent capsule Lenor și 10 prieteni. La fel de încântați ca și noi au fost și ei.

În urma cestei campanii de testare ne declarăm mulțumiți și încântați de noul detergent capsule predozat Lenor, dar și de balsamurile din aceeași gamă. Vom continua să le folosim și să le recomandăm prietenilor cu orice ocazie. Raportul calitate-preț este cel mai bun de pe piață.

Am testat: Lenor – perechea perfectă

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *