Mai fierbinte ca focul ( Apocalipsa elementelor #1) de Jennifer L. Armentrout

Mai fierbinte ca focul este primul volum al seriei Apocalipsa elementelor de Jennifer L. Armentrout. Prima carte pe care am citit-o de această autoare a fost Întoarcerea, din seria Titanii, în 2017. Atât de mult mi-a plăcut acel roman încât mi-a stârnit interesul pentru alte cărți ale autoarei. Și așa am ajuns să citesc și seria Lux, care apropo, este demențialăăăăă. Jennifer are un stil aparte prin care a reușit să ofere numai romane de nota 10+++ . Vă garantez, dacă puneți mâna pe una dintre cărțile ei, o să deveniți instant devoratori de carți Jennifer L. Armentrout. Pe mine m-a cucerit iremediabil. Finalul m-a lăsat cu o curiozitate extraordinară, de aceea chiar acum înainte să scriu pe blog mi-am comandat volumul 2 și 3 din Apocalipsa elementelor. Abia aștept să ajungă coletul ca să aflu finalul poveștii. Va învinge Binele sau Răul? Depinde din ce parte privești 😀

De la o serie la alta autoarea a evoluat foarte mult. Dacă până acum eram convinsă că serii mai bune decât Titanii și Lux nu pot exista, se pare că m-am înșelat. Armentrout a reușit imposibilul. O nouă serie mult, mult mai bună decât precedentele. O lume de poveste, însă nu chiar cu prinți și zâne. Ba, dacă mă gândesc mai bine avem și prinți, dar din Infern. Buhuhu … pentru prima dată am avut mici episoade de spaimă în timpul lecturii. Avem o poveste cu rădăcini în timpuri străvechi, rădăcini care vor schimba noțiunile de Bine și Rău.

Cine este Layla și de ce este protejată de Gardieni?

Layla este jumătate gargui ( Gardian), jumătate demon. O combinație foarte periculoasă, pentru că garguii și demonii sunt dușmani de moarte.Cu toate astea, Layla este protejată de către Gardieni. Darul ei de putea vedea un demon și a-l însemna fără știrea lui este un mare avantaj pentru Gardieni. Oare acesta să fie singurul motiv pentru care aceștia o protejează? Layla nu se poate transforma în gargui, dar nici nu are puterile unui demon. Însă, ea poate fura sufletul oricărei ființe printr-un sărut.

Zayne este Gardian și cel mai bun prieten al Laylei. De când a fost adusă în casa lor, Zayne a fost grijuliu cu ea și i-a oferit o prietenie adevărată. Ceea ce el nu știe este că Layla este îndrăgostită de el, doar că nu se poate apropia de el de teamă să nu-i fure sufletul, la propriu. Relația lui cu Danika o face pe Layla să devină extrem de geloasă și să meargă pe alte drumuri.

Roth este preferatul meu, chiar dacă este un demon din Infern, ba mai mult, este chiar Prințul Moștenitor al Infernului. Înainte de toate este cel mai chipeș băiat care poate exista sau cel puțin așa crede Stacey, prietena Laylei. El se împrietenește cu Layla și devin mai mult decât prieteni. Dar oare care este adevăratul lui scop? Un demon poate fi bun sau doar joacă foarte bine teatru? Să fie greșite învățăturile primite de Layla de la Gardieni?

Bineînțeles, cred că v-ați prins deja, avem un trio amoros. Un Gardian, un Demon și o fată hybrid. Un trio mai mult decât periculos și palpitant. Unele alegeri sunt greșite, altele bune, dar sacrificiul final este extrem de dur. Cine face acest sacrificiu și de ce, vă las să aflați citind Mai fierbinte ca focul de Jennifer L. Armentrout. 

Vă recomand Mai fierbinte ca focul de Jennifer L. Armentrout

 

 

Related Post

9 Replies to “Mai fierbinte ca focul ( Apocalipsa elementelor #1) de Jennifer L. Armentrout”

  1. Mulțumesc mult pt recomandare. Oricând am nevoie de o indrumare pt o carte buna 💌💌 hihi 🤎🤎🤎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *