Mai rece ca gheața (Apocalipsa elementelor #2) de Jennifer L. Armentrout

Săptămâna trecută am profitat de o ofertă tare faină . Am găsit oferta cu 50% reducere la Editura Litera, așa că mi-am achiziționat câteva cărți. Oferta a picat cum nu se putea mai bine pentru că tare mult îmi doream cele două volume care îmi lipseau din seria Apocalipsa elementelor de Jennifer L. Armentrout. Mai rece ca gheața este al doilea volum al seriei și este fenomenal, din toate punctele de vedere. Dacă Mai fierbinte ca focul, primul volum, mi-a plăcut tare, tare mult, al doilea volum m-a cucerit iremediabil. Deja am început să citesc al treilea volum, dar despre el vă spun într-un nou articol.

Dacă vă hotărâți să începeți Apocalipsa elementelor, să va asigurați că aveți la îndemână cele trei volume, altfel o să vă pară tare rău. De la un volum la altul acțiunea se întensifică, personajele se maturizează, sentimentele devin mai puternice, triunghiul amoros își face din nou apariția, iar răsturnările de situație sunt la tot pasul. Pot să vă spun că Mai rece ca gheața este mult, mult mai bun decât Mai fierbinte ca focul. Am avut parte de niște schimbări atât de drastice că nici nu mai știam pe cine să iubesc și pe cine nu.

 

Va începe Layla o relație cu Zayne?

Layla suferă îngrozitor după ce Roth s-a sacrificat pentru ea și Zayne. Dispariția lui, dar mai ales faptul că el este captiv în Infern, o face să sufere îngrozitor. Nu i-au rămas decât amintirile momentelor petrecute cu el și Bambi, șarpele demonic, care o însoțește pretutindeni, lipit pe corp ca un tatuaj. Viața nu îi este ușoară printre Gardieni după ce au descoperit prietenia ei cu Roth, Prințul Moștenitor al Iadului. Singurul care îi este aproape este Zayne. Însă lucrurile se schimbă rapid când își face din nou apariția Roth.

Bucuria revederii este rapid preschimbată în și mai multă suferință. Roth o îndepărtează spunându-i că pentru el nu a însemnat nimic. Iar revenirea lui este pentru că există posibilitatea ca un Lilin sa se fi născut și trebuie să îl găsească. Durerea ei este cruntă, iar acest lucru o face să se apropie de Zayne. De el a fost îndrăgostită de când se știe și acum când el își dorește o relație cu ea, Layla acceptă. Este convinsă că alături de Zayne îl va uita pe Roth, dar să riște o relație cu el înseamnă să îi pună viața în pericol.

Ce noi abilități are Layla și de ce?

După teribilul incident din vechea sală de sport, Layla începe să nu mai vadă aurele celor care o înconjoară. Nu mai poate vedea sufletele ființelor, iar ea se simte ca un orb. Viața îi este pusă în pericol și cea care o salvează este Bambi. Șarpele demonic îl mănâncă pe Gardianul pornit să o ucidă pe Layla. Acesta este un alt secret pe care ea trebuie să-l păstreze numai pentru ea. Unul după altul secretele își fac loc în viața Laylei.

În Mai rece ca gheața noi creaturi își fac apariția și noi pericole pândesc din umbră.

Știți ce m-a enervat cel mai mult? Nu demonii, duhurile, Lilinul sau alte astfel de creaturi despre care nu aveam habar. Ci faptul că autoarea mi-a oferit două personaje masculine, unul venit din Infern, Roth, și un Gardian, Zayne, pe care i-am îndrăgit la fel de mult. Dacă în primul volum Roth era cel care avea un fel de relație cu Layla, acum Zayne este cel care se bucura de asta. Îmi este și Zayne la fel de drag, dar parcă mai mult îl îndrăgesc pe Roth. Sunt tare curioasă cu cine va rămâne Layla în final.

Related Post

8 Replies to “Mai rece ca gheața (Apocalipsa elementelor #2) de Jennifer L. Armentrout”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *