Până la ultima suflare ( Apocalipsa elementelor #3) de Jennifer L. Armentrout

Iată-mă ajunsă și la ultimul volum din Apocalipsa elementelor, Până la ultima suflare de Jennifer L. Armentrout. Pur și simplu, am devorat aceste trei cărți. Cele trei volume sunt: Mai fierbinte ca focul, Mai rece ca gheața și Până la ultima suflare. Acum, parcă, îmi pare rău ca le-am terminat. Dar, mai rău ar fi fost să nu le am pe toate că să aflu finalul poveștii.  Însă am altele care mă așteaptă cumințele în bibliotecă și nu pot să le las să aștepte prea mult, nu? Deja mi-am ales următoarea carte și abia aștept să prind liber pentru a o citi.

După cum mă așteptam Jennifer L. Armentrout a încheiat povestea într-un stil grandios. De la un volum la altul acțiunea a devenit tot mai interesantă și mai captivantă. M-a făcut să trec prin numeroase stări, de la fluturi în stomac la nervi, de la fericire la tristețe, de la râs la spaimă. Doamne, cum a reușit ea să mă facă să ador această serie și să-mi doresc să citesc alte cărți scrise de ea.

Până la ultima suflare, vol. 3 – Apocalipsa elementelor

Începutul romanului a fost de comă, am râs ca o nebună. Bine, situația era de groază, însă unele acțiuni au fost tare haioase. Numai Jennifer putea să facă așa ceva. Layla poate vedea din nou aurele tuturor, iar acest lucru o face să realizeze că prietenul ei cel mai bun, Sam, nu are aură. Acest fapt le confirmă existența Lilinului. Deci, da, Lilinul chiar exista și a fost tot timpul chiar sub nasul lor. Faptul că Layla nu mai vedea aurele celor care aveau suflet a împiedicat-o să-și dea seama de natura celui care îi ,,ocupase,, corpul lui Sam.

Întâlnirea se transformă într-o adevărată nebunie atunci când își fac apariția și cei din grupul Alfa. Ei vor să o elimine pe Layla, însă Dragonul lui Roth își face apariția și îl arde pe unul, iar pe celălalt îl mănâncă. O astfel de situație va naște cu siguranță probleme destul de urâte. Scopul tuturor este să omoare Lilinul și să scape omenirea de la Apocalipsă.

Vor reuși să împiedice Apocalipsa?

Layla realizează că o relație cu Zayne nu poate duce nicăieri, mai ales după ce a fost la un pas să-i ia sufletul cu un sărut. Punând în balanță toate sentimentele ei pentru Roth și Zayne, hotărarea este deja luată. Demonul își dezvăluie adevăratele sentimente față de ea, însă când Layla pleacă să vorbească cu Zayne, este sigur că o va pierde și se îmbată criță. Mare îi este surpriza Laylei când se întoarce acasă și îl găsește beat. Ea îl alege pe Roth, de el este îndrăgostită, iar acest lucru i-a frânt inima lui Zayne.

Găsirea Lilinului nu este deloc o treabă ușoară, mai ales când Layla este hotărâtă să meargă în Iad pentru a-i salva sufletul lui Sam. Este o decizie pe care o ascunde de Roth pentru că nu vrea să-l pună în pericol. Întoarcerea în Iad l-ar putea costa libertatea la suprafață, iar ea nu-și dorește asta. În Iad are întâlnire cu Cosașul ( Domnul cu Coasa 😀 ) și află noi informații despre mama ei Lilith și despre începuturile lumii. De asemenea află că nu este un demon, iar pe Lilin îl poate ucide numai ea. Însă toate au un preț, este Layla pregătită să plătească prețul pentru a salva Lumea și a salva sufletul lui Sam?

Related Post

6 Replies to “Până la ultima suflare ( Apocalipsa elementelor #3) de Jennifer L. Armentrout”

  1. Hmmm… Dacă e pe așa, cred că îmi doresc să parcurg și eu această serie. Chiar mi-e dor de niște cărți bine scrise.

  2. Nu cunosc cartile insa ma bucur ca le-am descoperit acum. Sunt trista ca nu mai am timp sa citesc, insa le adaug pe lista si pe acestea si sper, cat de curand, sa imi gasesc un ragaz sa ma bucur de o carte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.