Recenzie – Jack Spintecătorul: Crimele din Whitechapel de Kerri Maniscalco

Când am ales să citesc Jack Spintecătorul: Crimele din Whitechapel de Kerri Maniscalco m-am ghidat mai mult după copertă, dar și după subiectul cărții. Eram curioasă să văd cum va recrea autoarea această poveste. Nu mă așteptam să aibă detalii atât de șocante despre crimele făcute de personajul ,,malefic,, din poveste. De asemenea m-a surprins și faptul că Audrey Rose, o tânără de numai 17 ani duce o viață dublă. Ziua se comportă ca orice adolescentă de vârsta ei petrecând timp cu fetele la ceaiuri și după amiezi cu planificat serate, iar noaptea este ucenicul unchiului ei participând la autopsii pe cadavre umane.

Încă de la început autoare ne oferă câteva piste spre a ne conduce către criminalul cu sânge rece. Însă aceste piste ne conduc câtre trei posibili ucigași și toți trei îi sunt apropiați lui Audrey Rose. Deși măcinată de îndoieli și sentimente de vinovăție ea este hotărâtă ca atunci când îl va descoperi cu adevărat să-l dea pe mâna autorităților.

Autoarea a reușit să ne ofere și un pic de romance într-o poveste atât de cutremurătoare. N-am știut, dacă să mă bucur sau nu, pentru că unele indicii despre criminal duceau chiar la Thomas. Ușor, ușor între Audrey Rose și Thomas se înfiripă o poveste de dragoste și devin complici în cercetările lor despre ucigașul în serie.

În cele din urmă Audrey Rose descoperă identitatea lui Jack Spintecătorul și se alege cu inima frântă. Adevărul este unul foarte dureros și niciodată nu s-ar fi gândit care era de fapt adevărata motivație a criminalului.

Recomand cu drag această serie celor care iubesc cărțile polițiste. Eu abia aștept să citesc și următoarele două volume, pentru că sunt deja disponibile la Editura Corint. Alte recomandări de lectură găsiți aici.

Zi și Noapte
Să aveți lecturi plăcute!

Related Post

8 Replies to “Recenzie – Jack Spintecătorul: Crimele din Whitechapel de Kerri Maniscalco”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.